תפריט

מנות ראשונות

מתאבנים קלים ומעוררי תיאבון להמשך הארוחה מלווים בשלושה סוגי רטבים: תמר הינדי חמוץ, קוקוס חרפרף, נענע וכוסברה פיקנטי. ניתן לבקש גם מהמלצרים מנגו מוחמץ או בשפתנו עמבה אמיתית וחריפה עשויה במקום.

קולצ‘ה בצל

31

נאן במילוי בצל מגורד, תפוחי אדמה ותבלינים

כנפי עוף טנדור

33

כנפי פרגיות מושרות ברוטב נפלא וצלויות על גחלים

כנפי עוף פקורה

33

כנפי פרגיות בציפוי קמח עדשים, חומוס טחון ותבלינים

רייטה

31

מלפפון, בצל ועגבניה עם רוטב יוגורט מתובל קלות

פלטה מעורבת

69

מגוון ממבחר המנות הראשונות (מנה זוגית)

סמוסה ירקות

29

בצק דמוי פירמידה ממולא בתפוחי אדמה וירקות (2 יח)

סמוסה בשר

33

בצק דמוי פירמידה ממולא בשר, אפונה ועשבי תיבול הודים (2 יח')

מונגדאל פאקורי

29

הפלאפל ההודי המפורסם, כדורי ירקות מצופים בקמח חומוס, סומסום ותבלינים (8 יח’)

פקורה ירקות

29

מבחר ירקות מצופים בקמח עדשים ומטוגנים.
מומלץ לאכול בתוספת הרטבים שעל השולחן.

בטטה כופתא

31

כופתאות חמות של בטטה חמה ומתובלת מצופות ברוטב יוגורט קר

מרקים

בהודו יש יותר מ 400 סוגי מרקים, אנחנו באינדירה בחרנו להציע לכם שלושה סוגים:

טאמר-ק-שורבה

27

מרק עגבניות קטיפתי

מרק דאל עדשים

27

מרק עדשים וירקות כתושים. נחשב למרק מספר אחד בהודו

מרק תירס

27

סלטים

סלט ירקות של פעם

29

מעורב מתובל ברוטב שום ושמן זית טהור

סלט עגבניות

29

עגבניות, בצל, שאלוט, קוסברה ושמן זית טהור

מסל הלחמים

לחמים הודיים בטעמים שונים עשויים בלישה ידנית ואפויים ברגע ההזמנה בתנור גחלים מיוחד

נאן רגיל

12

נאן שום

15

שום ונענע מעל הלחם ההודי

פפאדם

15

לחם דקיק עשוי מקמח עדשים

קולצ‘ה גבינה

33

הגרסה ההודית של פיצה איטלקית

קולצ‘ה ירקות

31

לחם הודי ממולא ירקות מבושלים

קולצ‘ה בצל

31

נאן במילוי בצל מגורד, תפוחי אדמה ותבלינים

קימה נאן נאן

33

ממולא בבשר טחון, ג‘ינג‘ר ותבלינים

באטורה

15

נאן בטיגון עמוק, קצת שמנוני אך טעים להפליא

נאן פניר

33

נאן קשמירי

31

במילוי פירות ואגוזי קשיו

מטעמי גינת המטבח

ארוחה הודית בלי ירקות לעולם לא תהיה מושלמת. צוות אינדירה בחר לכם מתוך למעלה מ- 100 מנות שונות של ירקות את המובחרות שבהן והמקובלות ביותר בהודו.

קארי ירקות מעורבים

49

ירקות ברוטב קארי נוסח בומביי

נאוראטון קורמה

49

ירקות מבושלים עם פירות ורוטב קורמה

אלו-גובי

49

פרחי כרובית צעירה וקוביות תפוחי אדמה מוקפצים קלות בתבלינים הודיים וג‘ינג‘ר

ירקות מסלה

49

ירקות מעורבים ברוטב קטיפתי

אלו פאלק

49

תרד מבושל עם תפוחי אדמה או אפונה ותבלינים

דאל מקאני

49

תבשיל מספר 1 בהודו. עדשים שחורים (יבוא מיוחד) שבושלו כל הלילה על גחלים בתוספת תבלינים מיוחדים

צ‘נה מסאלה

49

גרגרי חומוס ברוטב מסאלה פיקנטי, להיט בהודו!!!

ירקות ג‘לפרזי

49

מבחר ירקות העונה מוקפצים ברוטב פיקנטי

אלו מטר

49

אפונה ותפוחי אדמה ברוטב עדין

פאלק פטריות

49

תבשיל מסורתי של תרד ופטריות בתיבול קל של ג‘ינג‘ר וצ‘ילי ירוק

חצילים בארטה

49

תבשיל חצילים יחודי לאזור פנג‘ב - שילוב של עישון החציל, קלייתו ובישולו ברוטב מתובל

תפו“א קטמנדו

49

קוביות תפו“א ובטטה מוקפצים בסגנון הודי נאפלי (המלצת השף)

ממאכלי תנור הטנדורי בצפון הודו

הטנדור או הברבקיו או המנגל ההודי – הינו תנור חימר המיובא מהודו מלא גחלים לוחשות השומרות על חום גבוה מאוד ומשמש לצליה ועישון במקביל.
*כל מנה מספיקה לאדם וחצי (בערך)

עוף טנדור שלם

115

עוף שלם צלוי על גחלים שהושרה במהלך הלילה בתערובת עשבי תיבול

חצי עוף טנדור

67

חצי עוף צלוי על גחלים שהושרה במהלך הלילה בתערובת עשבי תיבול

עוף טיקה

85

נתחי חזה עוף ללא עצמות, מושרות במשך הלילה בתערובת תבלינים הודיים וצלויות בטנדור

עוף טיקה אפגני

85

נתחי חזה עוף ללא עצמות מתובלים בעדינות מירבית וצלויים על גחלים

רסמי

85

שיפודי פילה עוף מתובלים בעדינות בקרם ירקות ותבלינים הודיים הנצלים מעל גחלים –מנה מומלצת!

זעפרני

85

פילה של עוף מושרה במרינדה עם פטרוזיליה, שום ופלפל צ'יפוטלה חריף שלאחר מכן נצלה על גחלים

שיש קבב

85

נתחי טלה טחונים עם שום, זנגביל, בצל בתבלון קל, צלויים על גחלים

מיקס גריל מעורב (מנה זוגית)

179

ממיטב מאכלי הטנדור

מטעמי העופות

עוף משולב

85

נתחי עוף טנדורי בשילוב של בישול וצליה ברוטב עגבניות עדין וסמיך

עוף ג‘לפרזי

85

נתחי פילה מבושלים עם בצל, פלפל ירוק, עגבניות ותבלינים מסורתײם

טיקה מסאלה

85

נתחי פילה עוף צלויים ומעושנים בטנדור ומבושלים ברוטב עגבניות ותבלינים מסורתיים

קארי עוף

85

חזה עוף ברוטב קארי ביתי מסורתי

אינדירה ספיישל

85

נתחי פילה ללא עצמות עשויים על גחלים ומבושלים ברוטב אגוזי קשיו טחונים

צ‘יקן גואה

85

פילה עוף בקרם קוקוס עם פירות יבשים ומדרס קארי

בטטה עוף

85

עוף צלוי ומעושן על גחלים מוקפץ עם בטטה וירקות ברוטב הודי-סיני מדהים

פניר (גבינות)

הפניר-הגבינה ההודית המפורסמת נעשית ע”י צוות אינדירה מדי יום מחלב עיזים באותן שיטות עתיקות כפי שנעשו בהודו מימים ימימה, הגבינה אינה מכילה מלח ויש בה 0% שומן.

כופתאות הימליה או מלאי הכופתא

75

מנה מפורסמת של צפון הודו. הרי ההימליה מכוסים שלג ואכן כך המנה נראית ובתוכה ירקות ואגוזים טחונים - מנה מפתיעה וטעימה

פניר מטר

75

אפונה וגבינה ברוטב מסורתי

פניר מסלה

75

גבינה ותרד מבושלים בתבלינים

פניר ג‘לפריזי

75

גבינה עם מבחר ירקות מבושלים עם פלפל ירוק ובצל בתוך רוטב עשיר

פניר קורמה

75

גבינה מבושלת עם פירות ורוטב קורמה

פניר פאלק

75

תבשיל תרד עם גבינת פניר הודית מסורתית

משדה האורז

האורז הבסמטי הגדל במישורים הגדולים למרגלות ההימליה ידוע בניחוחו וטעמו המיוחד. הבישול האיטי מאפשר לעוף, לירקות או לבשר להתבשל בנוזלים המופרשים מהם.

ביריאני עוף (מנה עיקרית)

75

עוף מבושל עם אורז ותבלינים

ביריאני בשר (מנה עיקרית)

75

בשר מבושל עם אורז ותבלינים מסורתיים

ביריאני ירקות

69

מבחר ירקות מבושלים עם אורז בסמטי

אורז בסמטי

23

אורז הודי עם זעפרן

אורז הודי סיני מוקפץ

29

קשמירי פלאו

59

אורז מצפון הודו מחבל קשמיר עשיר בפירות

לוהגט ביריאני - המלצת השף

95

קדרת טלה ואורז בסמטי, המבושלת 12 שעות בתנור גחלים, עם פירות יבשים, שקדים, צנוברים, אגוזי קשיו וקינמון.
מנה זו נבחרה במקום הראשון בתחרות תבשילים של מחוז “לוהגט“ בצפון הודו וכן ע“י “עכבר העיר“ כאחת מ-5 מנות האורז הטובות בארץ.

מטעמי בשר הבקר

בשר וינדאלו

85

בשר מבושל עם תפוחי אדמה ברוטב בצל עשיר

בשר סגוואלה

85

בשר בקר עם תרד

בונה גוש

85

קוביות בקר ברוטב מסלה מסורתי

קארי בשר בקר

85

בשר בקר ברוטב קארי

ממעדני הטלה

קאשמירי רוגנגוש

85

מנה זו נקראת מלכת המנות של אזור קשמיר. נתחי טלה מובחרים ללא שומן מבושלים ברוטב קטיפתי על בסיס עגבניות, אגוזי קשיו, פירות טחונים ותבליני קשמיר מסורתיים

אקא (נודלס)

כן, לא תאמינו יש נודלס גם בהודו באזור אחד ומיוחד על גבול נפאל הנקרא לוהגט. זה לא הנודלס שאנחנו רגילים בארץ, אלא טעם שונה ומיוחד. כדאי לנסות ואולי להתרגל.

אקא ירקות

37

ירקות, שום וסויה (קצת דומה לתאילנדי)