מתאבנים קלים ומעוררי תיאבון להמשך הארוחה מלווים בשלושה סוגי רטבים: תמר הינדי חמוץ, קוקוס חרפרף, נענע וכוסברה פיקנטי. ניתן לבקש גם מהמלצרים מנגו מוחמץ או בשפתנו עמבה אמיתית וחריפה עשויה במקום.
מטעמי גינת המטבח
ארוחה הודית בלי ירקות לעולם לא תהיה מושלמת. צוות אינדירה בחר לכם מתוך למעלה מ- 100 מנות שונות של ירקות את המובחרות שבהן והמקובלות ביותר בהודו.
ממאכלי תנור הטנדורי בצפון הודו
הטנדור או הברבקיו או המנגל ההודי – הינו תנור חימר המיובא מהודו מלא גחלים לוחשות השומרות על חום גבוה מאוד ומשמש לצליה ועישון במקביל.
תפריט (פניר) גבינות
הפניר-הגבינה ההודית המפורסמת נעשית ע”י צוות אינדירה מדי יום מחלב בקר באותן שיטות עתיקות כפי שנעשו בהודו מימים ימימה, הגבינה אינה מכילה מלח ויש בה 0% שומן.
משדה האורז
האורז הבסמטי הגדל במישורים הגדולים למרגלות ההימליה ידוע בניחוחו וטעמו המיוחד. הבישול האיטי מאפשר לעוף, לירקות או לבשר להתבשל בנוזלים המופרשים מהם.
מטעמי בשר הבקר - צפון הודו
אקא (נודלס)
כן, לא תאמינו יש נודלס גם בהודו באזור אחד ומיוחד על גבול נפאל הנקרא לוהגט. זה לא הנודלס שאנחנו רגילים בארץ, אלא טעם שונה ומיוחד. כדאי לנסות ואולי להתרגל.